Tocanita de carne de porc cu ciuperci si orez

de reisnaor_2006 in Porc, 3 Iul 2014 | 6778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cutie de ciuperci taiate
  • carne de porc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de carne de porc cu ciuperci si orez:

Orezul il fierbem separat in zeama de supa cu sare.Ceapa si carnea le taiem cubulete,intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa,dupa ce am calit ceapa adaugam carnea si o cana de apa.Cand da in clocot adaugam ciupercile si complectam cu apa cat sa acopere carnea,la foc potrivit.

Dupa ce a fiert carnea potrivim de sare si piper

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Usor,rapid si foarte buna.Fata mea o adora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de porc cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci